Subworx professional diving

Producten

Commercieel

Commercieel

Wij zijn  gespecialiseerd in de 'personal kit' van de beroepsduiker, bestaande uit: Versterkte neopreen- en rubber droogpakken, Thermische onderkleding, R-Vesten, Accesoires als (droog) Hanschoenen, messen en opbergtassen.

ga naar Commercieel
Vuur en redden

Vuur en redden

Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld, rekening houdend met geldende regelgeving, leidraad brandweerduiken, en vaak bindende adviezen vanuit de Inspectie OOV, het platform ART van de NVBR en de arbeidsinspectie.

ga naar Vuur en redden
Militairen

Militairen

Speciaal voor de militaire eenheden welke op, rond en in het water opereren. Leveren wij enkel producten van de hoogste kwaliteit met de beste service!

ga naar Militairen
Service en reparatie

Service en reparatie

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie, revisie, en jaarlijkse keuring van al uw duikmaterialen. Onze werkplaats en atelier is snel en adequaat met een zeer snelle  doorlooptijd van reparatie's, revisie en keuringen.

ga naar Service en reparatie
Projecten

Projecten

Wij bieden u een oplossingen op maat door zelf producten te ontwikkelen en te produceren. Voorbeelden hiervan zijn onze paniekhaak en de subworx droogpakken ontwikkeld voor de Nederlandse douane. 

ga naar Projecten
Yachting

Yachting

Naast de levering van standaard duik uitrustingen en materiaal, verzorgt SBWRX de totale materiaal voorziening voor haar klanten. Tevens voorziet zij in het geven van instructies en onderhoudstraining aan het technisch personeel dat werkt aan boord van deze prachtige Super jachten!

ga naar Yachting
Subworx © 2024 all rights reserved | ontwerp en realisatie ISZO Media